Ποιοι είμαστε - Ιστορικό PDF Εκτύπωση E-mail

Είμαστε μια ομάδα Εκπαιδευτών-συνεργατών, παθιασμένοι με την Οδική Ασφάλεια.

giaseranis01

Η σχολή ιδρύθηκε το 1987 από τον εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών Γιασεράνη Mιχαήλ του γεωργίου, ο οποίος με υπέρμετρο ζήλο και υπευθυνότητα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσων εκπαιδεύτηκαν σε αυτή τη σχολή.

Από την ίδρυση της σχολής μέχρι και σήμερα καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια από τις ποιο οργανωμένες και σύγχρονες σχολές στο ξυλόκαστρο κορινθίας.το 2005 επεκταθήκαμε και στο δερβένι κορινθίας. Αυτή τη στιγμή η σχολή,αποτελείται από 2 έμπειρους εκπαιδευτές και αρκετούς συνεργάτες στο ξύλοκαστρο στο δερβένι κ στην κόρινθο, οι οποίοι υποστηρίζονται με συνεχή εκπαίδευση, και όλοι μαζί έχουν ως στόχο δύο βασικές αρχές του ιδρυτή της σχολής:

1. Σωστή εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια
2. Σημασία στη λεπτομέρεια.

Ιστορικό

Η Σχολη Οδηγών Γιασεράνης ιδρύθηκε το 1987 από τον Γιασεράνη μιχάλη στο ξυλόκαστρο κορινθίας

Η πορεία της σχολής υπήρξε αλλά και συνεχίζει να είναι ανοδική. Ο αριθμός όλων όσων εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στην συγκεκριμένή Σχολή διαρκώς αυξάνεται. Η αύξηση αυτή είναι άμεση αναγνώριση και επιβεβαίωση για το μεράκι του δημιουργού της καθώς και τις γνώσεις, τη θέληση και το υψηλό επίπεδο όσων τον πλαισιώνουν.
Όραμα και στόχος της σχολής "Γιασεράνης" είναι η εκπλήρωση μιας από τις πιο ουσιαστικές ανάγκες του σήμερα, Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ