Νέες άδειες Οδήγησης PDF Εκτύπωση E-mail
drivingΤο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών στο πλαίσιο της προσπάθειας για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας αναβαθμίζει τη θεωρητική εξέταση των υποψηφίων οδηγών με την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος εξέτασης.

Με το νέο σύστημα εξασφαλίζεται η άμεση, αντικειμενική και εύκολη εξέταση των υποψηφίων οδηγών. Εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια ενώ απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη Δημόσια Διοίκηση.

Συγκεκριμένα :
  • Το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και ο σχεδιασμός του έχει γίνει ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και απόλυτα ασφαλές προκειμένου να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης.
Περισσότερα...
 
Eξετάσεις Οδήγησης PDF Εκτύπωση E-mail
drivingΜετά την ανακοίνωση για τα νέα διπλώματα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, τα οποία θα αναγράφουν τα πάντα με λατινικούς χαρακτήρες έτσι ώστε να είναι αναγνωρίσιμα και στο εξωτερικό, έρχονται οι νέες αλλαγές στο σύστημα εξέτασης των υποψηφίων οδηγών σύμφωνα με τις αποφάσεις που πήρε το υπουργείο Μεταφορών. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος θα δυσκολέψουν έτσι ώστε να αποφευχθεί και το κοινό σε όλους μας λάδωμα.

Αρχικά όσο αφορά το νέο δίπλωμα, η έκδοσή του θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2009 και όπως και τα παλαιά θα έχει την φωτογραφία του κατόχου και πολλά προσωπικά του στοιχεία, γραμμένα τόσο σε ελληνικούς όσο και λατινικούς χαρακτήρες. Για τους κατόχους τώρα των παλαιών δεν είναι απαραίτητο να γίνει η αλλαγή προς το νέο δίπλωμα, παρά μόνο αν θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό από τις 19 Ιανουαρίου του 2009, θα πρέπει να εφοδιαστείτε με καινούργιο δίπλωμα, καταβάλλοντας 30 ευρώ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 4

Online Εκπαίδευση

l_plateOnline Test  για  την αξιολόγηση των οδηγικών σας γνώσεωνΞεκινήστε!